Genesis-Residence-Popesti-Leordeni-compressor
Genesis Residence Popesti Leordeni
Preturi de la 30.000 euro
Happy-Home-Metalurgiei-5
Happy Home Residence Berceni Metalurgiei
Preturi de la 30.000 euro
parter ap nr 4
Kristal Residence Metalurgiei Park
Preturi de la 28.800 euro
Galaxy-Residence-ap-1-7
Galaxy Residence Metalurgiei Park
Preturi de la 34.000 euro
viva-metalurgiei-bloc-2-fise tipuri ap etaj
Viva Residence Metalurgiei Park
Preturi de la 27.900 euro

Metalurgiei Park Residence

3450 vizualizari

Primul Parc Rezidential Din Romania
- METALURGIEI PARK REZIDENTIAL -

se dezvolta in Zona de Sud a Capitalei

Zona de Sud a Capitalei isi continua extinderea fulminanta pe care a avut-o in ultimii ani si completeaza seria proiectelor imobiliare, prin lansarea celui mai mare proiect imobiliar din Romania,proiect care cu siguranta va uimi si va incanta mii de clienti.

Metalurgiei Park Residence este, foarte probabil, cel mai indraznet proiect imobiliar din Romania, datorita dimensiunilor sale impresionante si a numeroaselor proiecte rezidentiale care il compun, fiind, cu siguranta, cea mai mare investitie imobiliara de acest fel realizata in ultima perioada cu capital romanesc de catre dezvoltatorii imobiliari locali, societati si fonduri de investitii din Romania.

METALURGIEI PARK RESIDENCE
un concept 100% al SudRezidential.ro

Cum poate fi un proiect imobiliar compus din mai multe proiecte ?

Metalurgiei Park Residence este un concept imobiliar ce apartine SudRezidential.ro si are la baza studii si analize de piata, care au fost intocmite cu atentie de catre specialistii nostri, din care reiese clar ca a venit momentul ca acest concept sa devina realitate.

Mari brand-uri imobiliare locale, ce au reusit sa se impuna in piata in ultima vreme, au aderat rapid la acest concept, iar prin aderare se intelege achizitia unor loturi de teren de mari dimensiuni in cadrul proiectului Metalurgiei Park Residence, unde urmeaza sa dezvolte propriile ansambluri imobiliare, toate integrate in ceea ce va compune, in final, Park-ul Rezidential Metalurgiei.

La finalizarea sa proiectul, Metalurgiei Park Residence va fi compus din mai multe proiecte imobiliare si ansambluri rezidentiale, care impreuna vor livra anual un numar impresionant de unitati locative diverse, spatii comerciale si birouri la preturi accesibile si care vor releva in cele din urma, noul concept de parc rezidential, adica un loc unde totul este la dispozitia rezidentilor si unde fiecare cumparator va dispune de cele mai moderne facilitati, devenind un punct de interes major, ce va rivaliza cu cele mai mari investitii imobiliare din Europa.

De ce Zona Metalurgiei ?

Sunt doua argumente primordiale, care sunt mai importante decat toate celelalte: infrastructura si amplasamentul excelent necesar dezvoltarii unor proiecte imobiliare de o asemenea anvergura. Sectorul 4 are bulevarde bine dimensionate, care fac legatura rapida cu Centrul Bucurestiului, dar si cu iesirile orasului, cu acces facil spre autostrazile cele mai importante. Pretul terenului a fost un alt element foarte important, pentru ca le va da dezvoltatorilor posibilitatea de a construi locuinte la costuri accesibile. Un aspect semnificativ este faptul ca, aceasta parte a orasului, a trecut printr-o adevarata transformare in ultimii ani. Credem noi ca aceasta parte a Bucurestiului, este una dintre cele mai curate si bine organizate din Capitala, iar locuitorii vor avea la dispozitie, de la parcuri si locuri de joaca pentru copii, pana la centre comerciale, clinici medicale si, in general, tot ce au nevoie pentru o viata confortabila.

Zona beneficiaza deja de infrastructura stradala si urbana completa, astfel incat partea cea mai importanta este deja rezolvata. Mai mult decat atat, in imediata apropiere se afla numeroase centre comerciale: Carrefour Grand Arena Mall, Metro, Selgros, Lidl, Hornbach etc.

Acceleratia scazuta a placilor tectonice, care se traduce intr-un risc seismic redus, permite fara probleme constructia de imobile sigure in aceasta zona. Pe harta seismica a Bucurestiului, Sectorul 4, mai exact cartierele Brancoveanu, Berceni, Zona Metalurgiei, Aparatorii Patriei si IMGB sunt considerate cele mai sigure din Capitala, din punct de vedere seismic.

In plus, intreaga zona va capata o noua imagine. Pe scurt, suntem convinsi ca proiectul SudRezidential.ro de a construi cel mai mare parc rezidential din Romania va deveni realitate in cel mai scurt timp. Localizare lui este de asemenea excelenta din punctul de vedere al circulatiei si fluxului auto. De mare importanta este faptul ca se va finaliza, in curand, Pasajul subteran auto de la Piata Sudului care face legatura directa intre bulevardul Metalurgiei, prin bulevardul Obregia si de aici catre Soseau Mihai Bravu prin noul Pod de la Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014. Acest lucru va permite un timp mai mic de 15 minute pentru a ajunge cu autoturismul personal, in zone centrale precum Piata Unirii, Victoriei, in functie de conditiile de trafic.

UNDE

Terenul se afla in zona Metalurgiei, chiar pe bulevardul cu acelasi nume la intersectie cu Drumul Binelui. Este vorba, mai exact, de fostele sere ale Bucurestiului aflate pe acest amplasament, care, pana de curand intrau in categoria terenurilor agricole. Sunt aproximativ 50 de hectare disponibile, parte dintre ele fiind deja achizitionate de dezvoltatorii imobiliari. Sa nu uitam ca au ramas destul de putine terenuri libere de dimensiuni mari in Bucuresti sau in asa-zisa zona Metropolitana.

CAND

Exista deja un Plan Urbanistic Zonal care va permite ridicarea de imobile de locuinte in cel mai scurt timp. Astfel, noi estimam ca primele blocuri vor fi disponibile in prima parte a anului 2015.

Din aceste motive, ne bucuram sa-i anuntam pe cei care sunt in cautarea unei noi locuinte ca se vor putea muta in acestea in cel mai scurt timp si vor putea alege dintr-o diversitate foarte mare de apartamente la cele mai bune preturi disponibile pe piata.

Ce brand-uri imobiliare participa ?

Am selectat unele dintre cele mai bune si mai vechi Brand-uri imobiliare si am hotarat sa investim alaturi de acestea, in ceea ce ne place sa numim astazi primul Park Rezidential din Romania iar dintre acestea enumeram : Viva Residence Berceni, Brown Residence, Top House Residence, Joy Residence si Family Residence care au inceput constructia propriilor ansambluri imobiliare in cadrul proiectului.

La inceputul anului 2016, o data cu obtinerea autorizatiilor de constructie, noi proiecte imobiliare care se aflau in faza de autorizare vor incepe constructia propriilor proiecte rezidentiale in cadrul Metalurgiei Park Residence, intregind astfel prima faza a mega proiectului imobiliar.

Aceste brand-uri imobiliare sunt : Gama Residence, Modern Residence, Venus Park Residence, Galaxy Residence, Arcadia Residence, Krystal Residence, Monaco Park Residence si Athos Residence, care vor construi propriile proiecte imobiliare, indraznete, diferite ca si compartimentare, elegante, aerisite si foarte bine concepute.

Tot in primavara anului 2016 se vor pune in vanzare si loturile de teren destinate celor care doresc sa isi construiasca o casa sau o vila moderna intr-un ansamblu rezidential destinat locuintelor cu regim de inaltime redus, deoarece in cadrul Metalurgiei Park Residence exista o zona destinata acestor locuinte care are o suprafata de 3.5 ha (35.000 mp) cu acces din Strada Drumul Binelui, dar si din Str. Drumul Jilavei.

Vezi mai multe detalii pe site-ul de prezentare al primului parc rezidential din Romania – Metalurgiei Park Residence
www.metalurgieipark.ro

Metalurgiei Park Residence proiect sustinut si promovat de SudRezidential.ro in parteneriat cu Credit24h.ro si Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania Urbanis.

Alte ansambluri rezidentiale

Genesis-Residence-Popesti-Leordeni-compressor
Genesis Residence Popesti Leordeni
Preturi de la 30.000 euro
Happy-Home-Metalurgiei-5
Happy Home Residence Berceni Metalurgiei
Preturi de la 30.000 euro
parter ap nr 4
Kristal Residence Metalurgiei Park
Preturi de la 28.800 euro
0724.205.825
 

cforms contact form by delicious:days

Metalurgiei Park Residence