Genesis-Residence-Popesti-Leordeni-compressor
Genesis Residence Popesti Leordeni
Preturi de la 30.000 euro
Happy-Home-Metalurgiei-5
Happy Home Residence Berceni Metalurgiei
Preturi de la 30.000 euro
parter ap nr 4
Kristal Residence Metalurgiei Park
Preturi de la 28.800 euro
Galaxy-Residence-ap-1-7
Galaxy Residence Metalurgiei Park
Preturi de la 34.000 euro
viva-metalurgiei-bloc-2-fise tipuri ap etaj
Viva Residence Metalurgiei Park
Preturi de la 27.900 euro

Dream Town Residence Berceni

3323 vizualizari

Detalii proiect Dream Town Residence Berceni

Dream Town Residence Berceni este unul dintre cele mai complete proiecte imobiliare dezvoltate in Zona de Sud a capitalei si conform dezvoltatorilor acestui proiect a fost gandit ca un complex de apartamente cu circuit inchis, unde proprietarii sa se bucure de tot confortul unor locuinte primitoare si confortabile la standarde europene.

Noul proiect se dezvolta intr-o zona rezidentiala noua aflata in imediata apropiere a statiei de metrou Dimitrie Leonida (400 m), la granita dintre sector 4 Bucuresti si Popesti, cu acces atat in Drumul Fermei cat si in Str. Amurgului, strazi care ofera acces rapid (1 min) la Sos. Berceni via centrul orasului sau la Sos. de Oltenitei.

In imediata apropiere a ansamblului, la doar cateva minute de mers cu masina sunt dispuse o serie de obiective de interes major din care enumeram mari centre si galerii comerciale cum ar fi : Selgros, Metro, Hornbach, Lidl, Mega Image, Mall Carrefour Grand Arena sau Mall Sun Plaza precum si unitati de invatamant sau unitati spitalicesti, piete si centre en-gros.

Proiectul se desfasoara pe o suprafata de teren de 16.000 mp si este compus din 16 blocuri de locuinte si cladiri comerciale al caror regim de inaltime este D+Parter+ 4 Etaje, care vor genera pana la finalul proiectului un numar total de 360 apartamente care vor fi date in folosinta in etape,primele dintre aceastea fiind date in folosinta la 15.12.2014.

Cladirile destinate locuintelor sunt impartite in 3 tipuri de blocuri rezultand un numar de peste 15 modele de apartamente cu doua si trei camere la preturi diferite, acestea fiind dispuse pe doua randuri facilitand astfel accesul locatarilor pe oricare dintre strazile care strajuiesc ansamblul.

Fiecare bloc dispune de 1000 mp teren, iar pe fiecare etaj se regasesc cate 5 tipuri de apartamente care se multiplica pe cele 6 nivele ale blocului.

Apartamente – Dream Town Residence Berceni

Etaj Tip apartament Suprafata utila Pret Schita
parter/etaj 1-5 2 camere 55,00 mp (3,5 mp balcon inclus) 46.500 euro(TVA 5% inclus) Dream-Town-Residence-Berceni-Ap-6,-11,-16,-21,-26
parter/etaj 1-5 2 camere 49,30 mp (2,4 mp + 3,9 mp balcoane) 41.500 euro(TVA 5% inclus) Dream-Town-Residence-Berceni-Ap-7,12,17,22,27
parter/etaj 1-5 2 camere 49,20 mp(2,3 mp balcon inclus) 41.500 euro(TVA 5% inclus) Dream-Town-Residence-Berceni-Ap-8,13,18,23,28
parter/etaj 1-5 2 camere 49,00 mp 41.500 euro(TVA 5% inclus) Dream-Town-Residence-Berceni-Ap-9,14,19,24,29
parter/etaj 1-5 2 camere 48,00 mp (4,9 mp balcon inclus) 40.500 euro(TVA 5% inclus) Dream-Town-Residence-Berceni-Ap-10,15,20,25,30

Ansamblul ofera spatii de joaca pentru copii, locuri de odihna si relaxare, locuri de parcare oferite gratuit pentru fiecare apartament, terase cu vedere panoramica, acces securizat in incinta, drum acces privat, acces rapid la mijloacele de transport in comun, distanta mica fata de statiile de metrou IMGB 1 si 2 (Dimitrie Leonida) precum si spatii comerciale proprii, unde se vor regasi urmatoarele : supermarket, curatatorie ecologica haine, farmacie, cafenea, cabinet stomatologic, frizerie/coafor si spatii birouri.

Structura de rezistenta a blocurilor este asigurata de stalpii si grinzile din beton armat, iar inchiderile zidurilor exterioare se vor executa cu ajutorul caramizilor Porotherm, la fel si compartimentarea interioara a apartamentelor care foloseste tot acest tip de caramida, iar in ceea ce priveste fatada aceasta este placata cu polistiren de 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa.

Alimentarea cu apa curenta se face din reteaua orasului, sistemul de canalizare este bransat tot in reteaua mare de canalizare din zona, este finalizata deja si bransarea la gaze naturale si la energia electrica, iar iluminatul public din ansamblu este conectat si contorizat pe fiecare bloc in parte.

In cadrul proiectului sunt puse in vanzare deja garsoniere spatioase tip studio, apartamente cu doua si trei camere la preturi decente avand urmatoarele caracteristici incluse in pret :

Obiecte de iluminat montate, aer conditionat, bucatarii mobilate si utilate deja cu plita, cuptor, hota si chiuveta (HANSA), bai utilate si echipate Romstal, tamplarie PVC Aplast –Wenghe 5 camere cu geam low e-4 anotimpuri cu glafuri interioare si exterioare, gresie si faianta import Marazzi, parchet trafic dublu clic import Austria, instalatii sanitare PPR cu insertie aluminiu, instalatie electrica bara de cupru 2.5 mm la prize si 1.5 la lumina ,usi interioare de foarte buna calitate precum si usa intrare cu sisteme anti efractie.

Partile comune au fost tratate la fel de bine ca si finisajele interioare ale apartamentelor si dispun de placari granit,ceramice si balustrade de inox.

Dream Town Residence Berceni reuseste sa intruneasca si chiar sa depaseasca la anumite capitole multe dintre cerintele clientilor aflati astazi in cautarea unei locuinte noi si ofera pe langa o pozitionare excelenta in teren si o foarte buna functionalitate a intregului ansamblu, iar daca la toate astea adaugam un bun raport pret/calitate, o compartimentara ideala a spatiilor interioare, atentia oferita finisajelor, locurile de parcare oferite gratuit, faptul ca apartamentele se livreaza cu bucatarie mobilata si utilata in pretul de lista, confortul si siguranta oferita rezidentilor precum si preturile promotionale ale apartamentelor, credem ca se va situa rapid printre cele mai cautate ansambluri rezidentiale din zona de sud a capitalei.

Credite rapide

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta. Aceste servicii se adreseaza oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatiile cu bancile care acorda aceste imprumuturi si ofera solutii rapide chiar și celor care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Date de contact

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dvs. de Sudrezidential.ro, astfel: pe Sos. Oltenitei nr. 394 A (capat RATB 634), pe Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4,  unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit.

Afla chiar acum mai multe detalii sau cate imobile mai sunt disponibile in Dream Town Residence Berceni la nr. de telefon 0720.971.950 – Sandu Constantin, manager proiect.

Alte ansambluri rezidentiale

Genesis-Residence-Popesti-Leordeni-compressor
Genesis Residence Popesti Leordeni
Preturi de la 30.000 euro
Happy-Home-Metalurgiei-5
Happy Home Residence Berceni Metalurgiei
Preturi de la 30.000 euro
parter ap nr 4
Kristal Residence Metalurgiei Park
Preturi de la 28.800 euro
Constantin Sandu
0720.971.950
 

cforms contact form by delicious:days

Metalurgiei Park Residence